Spolek PRO Úvaly předkládá mimořádně svolanému zastupitelstvu dvě varianty rekonstrukce koupaliště v Úvalech. Detailní popis obou variant včetně cenové kalkulace a dalších fotografií nad rámec tohoto příspěvku je ke stažení ve formátu PDF (1,8MB) ZDE. Úvodní popis obou variant včetně situačního zákresu je následující:

Varianta PRO1

Stavební program: povrch bazénových van a brouzdaliště bude opraven dle posudku firmy BetonConsult. Budou doplněny nezbytné prvky pro cirkulaci vody podle vyhlášky č. 238/2011 Sb. v platném znění. Bude doplněn ochoz okolo bazénu s brodítky. Bude vybudována nová úpravna vody.
Filtry budou umístěny na betonové desce a bude vybudován domek na chemikálie + elektroinstalaci + čerpadla. Současný objekt WC bude opraven. Areál bude doplněn o kontejnery WC, sprch a o kontejner obsluhy u vstupu. Převlékárny budou řešeny pomocí „šikan“. Dětské hřiště a sportoviště budou obnovena, stejně jako adekvátní oplocení areálu.

 

Varianta PRO2

Stavební program: povrch bazénových van a brouzdaliště bude opraven dle posudku firmy BetonConsult. Budou doplněny nezbytné prvky pro cirkulaci vody podle vyhlášky č. 238/2011 Sb. v platném znění. Bude doplněn ochoz okolo bazénu s brodítky. Bude vybudována nová úpravna vody. Filtry budou umístěny na betonové desce a bude vybudován domek na chemikálie + elektroinstalaci + čerpadla. Současný objekt WC bude opraven. Bude vybudován vstupní objekt spolu s nezbytnými počtem WC a několik sprch. Převlékárny budou řešeny pomocí „šikan“. Dětské hřiště a sportoviště budou obnovena, stejně jako adekvátní oplocení areálu.